LE PAIN QUOTIDIEN

Le Pain Quotidien'in hikayesi Belçikalı şef Alain Coumont'un yemeğe duyduğu tutkunun yanı sıra lezzete ve kaliteye verdiği önemle başladı. Alain Coumont, Belçika'da küçük bir çocukken sayısız saatlerini sandalyesinin üzerinde, büyükannesinin ekmek yapışını izleyerek geçirdi. Brüksel'de genç bir şef olan Alain Coumont, çalıştığı restoran için uygun ekmeği bulamayınca, çocukluk yıllarından süregelen ekmek tutkusuyla ilk fırınını "taze, günlük ekmek" anlamına gelen "Le Pain Quotidien" adı ile açtı.

Doğallık ve sadeliği her zaman ön planda tutan Le Pain Quotidien'in, en belirgin karakteristik özelliklerinden biri tahta uzun masaları. Le Pain Quotidien, organik ekmekler, çorbalar, salatalar, makarnalar, iştah açıcı tartine ve muffin çeşitleri, kahvaltılıklar ve her biri taze olarak hazırlanan özel tatlılardan oluşan menüsü ile misafirlerinin sevdikleri ile beraber bu masa etrafında keyifli saatler geçirmelerini hedefliyor.

Doğal ve her biri farklı lezzet sunan Le Pain Quotidien ekmeklerinin sırrı; organik unun taş ile öğütülmesi, doğal maya ile keten sepetlerde yavaşça mayalanarak, sonrasında sıcak fırınlarda pişirilmesidir. Tamamı organik un ile hazırlanan ekmeklerin içinde hiçbir katkı maddesi bulunmamaktadır.

Le Pain Quotidien, misafilerine mağazaları dışında evlerinde de bu keyfi yaşayabilmeleri için perakende ürünleri de satışa sunmakta. Yarım ya da çeyrek olarak da satın alabileceğiniz organik ekmek çeşitleri, özel kavanozlarda satışa sunulan organik reçeller ve sürülebilir çikolatalar bu ürünlerden bazıları. Özel zeytinyağı, güneşte kurutulmuş domatesler ve özel pesto sosu da yemeklerinize tat katmak için ideal.

Le Pain Quotidien lezzetlerini ofisinizde ya da davetlerinizde misafirlerinizle paylaşabilirsiniz. Detaylı catering menüsü için lütfen tıklayın.

www.lepainquotidien.com.tr
www.facebook.com/LePainQuotidien
www.instagram.com/lepainquotidientr

Sezon Görselleri

LE PAIN QUOTIDIEN LE PAIN QUOTIDIEN LE PAIN QUOTIDIEN
Euro.Message madebycat